Bezoek aan Hof van Moeder aarde

10 Maart 2017

Welkom zijn we met de Groenlingen bij het Hof van Moeder aarde in Neede. Een kleinschalige woon-werkcooperatie, die ruimte biedt voor bewust zijn, duurzaam doen en divers genieten. Ze beschikken over een groepsaccomodatie, camping en cursusruimte. We werden hartelijk ontvangen door Harm Koopmans. We vragen ze de oren van het hoofd over hoe ze dit mooie project mogelijk hebben gemaakt. En we zijn een stuk wijzer geworden.

De sfeer is warm en hartelijk. Een ruim terrein waar flink gebouwd en getuinierd word. 

In ruil voor de vele kennis en het overnachten in hun Yurt hebben we een dag onze handen laten wapperen, met bramen trekken en verbranden, heggen knippen en een huis leeggehaald en schoongemaakt met z’n allen. Omdat Wieke en Luuk bezig zijn met het opruimen van het eco expo gebouw op de kleine aarde in Boxtel, konden we ze blij maken met bouwmaterialen.

Een paar weken later zijn staan we weer daar op de stoep en heeft Arjan Verschuur ons begeleid in een groepsopstelling waarbij we onze dromen analyseert. Hierdoor kwamen we op nieuwe inzichten. Ellen vertelden het fantastische nieuws dat ze in verwachting is van een nieuw groenling!

www.hofvanmoederaarde.nl