Geschiedenis

Gido van den Berg      13 maart 1984 – 1 maart 2014

gido 225x300

Jij bent mijn grootste compliment, ik hou van je en ik leef je voort in mijn lijf, hart en ziel.

Liefs Emma

Eén bonk enthousiasme, één bonk energie, één bonk inspiratie, bam!…Ik had graag wat langer wat meer in dit leven met je willen delen jongen.. met liefde, Joris

Broertje, samen meer jezelf zijn. Ik heb je zo lief. Astrid

Gido je bent er voor altijd bij !

Crisje van Leest

 

Joris Boons

joris 300x225Als onderdeel van mijn zoektocht naar een steeds vervullender leven wil ik met deze groep in een duurzame leefgemeenschap samenwonen. Ik wil dolgraag mijn steentje bijdragen om het aantal fijne plekken op aarde te vergroten waar op een natuurlijke wijze geleefd kan worden. Als installatietechnische ingenieur en tai chi/taoistisch beoefenaar ben ik graag bezig met het omzetten, verplaatsen, opslaan en hergebruiken van energie. Ik ben erg geïnteresseerd in duurzaam bouwen en het toepassen van duurzame technologieën binnen onze leefgemeenschap.

 

Crisje van Leest, rode krullenbol, moeder van twee blonde krullenbollen. Sneeuw- en regengenieter, tekstschrijver, zoekt naar meer manieren om haar kwaliteiten in te zetten en vooral naar een plek om met de kinderen en anderen heerlijk buiten te spelen en te ontdekken en te creëren.