even voorstellen

Even voorstellen

Wij zijn een groep gelijkgestemden. De meesten van ons hebben elkaar rond 2010 leren kennen als leden van vereniging Ecodorp Brabant. Vanaf die tijd hebben wij samen ervaring opgedaan met het werken aan natuurlijke bouwprojecten, het toepassen van vernieuwende besluitvormingsprocessen en het toepassen van kleinschalige biologische voedselvoorziening. Wij zijn nu in een fase beland waarin het nodige voorbereidende werk achter de rug is; wij zijn klaar om de daad bij het woord te voegen. In maart 2016 is Coöperatie De Groenlingen B.A. opgericht.

Laten we ons eens voorstellen:


Wieke Bout

Samen werken, samen leven en voor elkaar zorgen versterkt leven in verbondenheid. Met mijn bedrijf ‘Samen de tuin in’ ontwerp ik tuinen met een natuurlijk karakter. Hierdoor wordt de biodiversiteit in de omgeving vergroot. In samenwerking met Het Groenlingen Knalteam leg ik de tuinen aan en stimuleren wij de natuurbeleving van alle betrokkenen.

Voor meer informatie: samendetuinin@gmail.com

wieke2


Ellen Starmans

Na 5 jaar op een middelbare vrije school muziekdocent te zijn geweest, ben ik nu op zoek naar hoe ik mijn dagelijks leven wil leiden. Zingen is mijn passie en mijn talent, dus als ik daarmee bezig ben, voel ik me gelukkig (en daarmee de mensen om mij heen hopelijk ook). Aandacht, in het moment zijn en voor elkaar zorgen, zijn dingen die ik belangrijk vind.

bramellen


Luuk van der Rijken

In deze tijd hebben we van overleven iets eenvoudigs gemaakt. Door intensiever samen te leven met een fantastische groep mensen maken we het leuker en nog gemakkelijker. Met m’n bedrijf “De Esdoorn”, boomverzorging, ondersteun ik klanten bij boomprojecten. Als sjouwer, brouwer en kippenhouwer wordt ik uiteindelijk ook nog European Treeworker, zodat ik op een verantwoorde manier kan bijdragen aan het behoud van oude bomen en bos.

Mieke Driessen

Moeder van Tim en Bas en vriendin van Groenling-Luuk. Ik bedenk en begeleid kunst projecten om de creativiteit te stimuleren bij kinderen en bij grote mensen. Met foomp het poppentheater en met Tom de troubadour reizen we rond en ik illustreer daarnaast voor boek en educatie materiaal voor kinderen. Yoga, ja graag!  en buiten zijn al helemaal graag. Wonen in een woonleefgemeenschap om te inspireren, te delen, te spelen en te leren.

www.miekedriessen.nl
www.foomp.nl

luukmiek


Rian Michiels en Jacques Renon

Vanuit onze yurt, creëren wij samen met De Groenlingen in de omgeving van Breda een mooie leef- en werkgemeenschap. Sleutelwoorden zijn ontmoeten, verbinden, ontroeren, verwonderen en onthaasten.  Onze activiteiten bestaan uit ayurvedische massage en voeding, lichaamsbewustwording, klankschaalbeleving, wandelen, ontspannen in de natuur en dialoog rond het vuur. Door dit en meer vorm te geven samen met De Groenlingen, dragen wij bij aan een gezonde, gelijkwaardige en inspirerende samenleving.

rian jacques


jump